Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zmizel včelí úl

ČESKÁ LÍPA - Neznámý zloděj ho odcizil. 

     V dnešní době ukradnou  zloději zřejmě vše, co není právě přivázáno řetězem k pevnému bodu, bez ohledu na to, jak mohou potom odcizenou věc v budoucnu využít. Tak například mezi 12. listopadem a 13. prosincem zatím neznámý pachatel odcizil v obci Vrchovany kompletní sestavu úlu osazenou zazimovaným včelstvem. Pokud nebyl zloděj nárůživým včelařem, pak jeho čin skutečně nedává smysl. Majiteli úlu vznikla krádeží škoda za 5800 korun.

 

     O palivové dřevo je zájem

     Z katastru obce Ždírec na Doksku z prostoru zvaného Dívčí skála kdosi odcizil 10 kubických metrů vytěženého dřeva. Jedná se o smrk a borovici, které tu měl majitel složené a připravené k transportu. Zloděj mu krádeží způsobil škodu za 5 500 korun. Po jeho totožnosti nyní policisté intenzivně pátrají. V případě dopadení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Řidička otočila vozidlo na střechu

     Včera kolem 18.15 hodin projížděla 28 letá řidička za volantem osobního vozidla značky Ford Escort ve směru od Kamenického Šenova na Nový Oldřichov. V ostré levotočivé zatáčce u Kamenického Šenova se pak prý lekla  projíždějícího vozidla, na neposypané,  namrzlé silnici si přibrzdila a dostala se do smyku, který ji vyhodil ze silnice. Vozidlo se potom ještě převrátilo na střechu. Spolu s řidičkou cestoval její sedmiletý syn, který si po nehodě stěžoval na bolesti a proto ho obětavý kolemjedoucí řidič i s jeho maminkou převezl na vyšetření do nemocnice. Chlapec se naštěstí zranil jen lehce a po ošetření byl propuštěn domů.

 

 

vytisknout  e-mailem