Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zlomil své přítelkyni čelist

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Násilník zlomil své přítelkyni čelist na ulici.  

 

Nadvakrát zlomenou čelist má dvaadvacetiletá žena z Uherskobrodska jako památku na svého již bývalého přítele. Ve středu 25. ledna okolo šesté hodiny večer šli oba ulicí Vlčnovskou v Uherském Brodě. Měli mezi sebou slovní žárlivou rozepři a k tomu byli ještě přiopilí. Osmadvacetiletý muž se z ničeho nic rozmáchl a pěstí udeřil přítelkyni do obličeje. Mladá žena se sesunula na kolena a zůstala otřesená. Za chviličku procházela kolem slečny se zakrvaveným obličejem žena, která jí dala kapesník. Napadená žena se po chvilce sebrala a odešla do bytu svého přítele. Ten ji spolu s příbuzným odvezl na uherskobrodskou pohotovost. Zraněná žena byla nejdříve převezena do hradišťské nemocnice a pak rovnou do nemocnice v Brně, kde byla operována.

Mladá žena je z nemocnice zpět a stále se léčí ze zranění. Násilný muž byl od včerejšího rána v policejní cele poté, co byl uherskobrodskými policisty zadržen. Kriminalisté sdělili osmadvacetiletému muži z Uherského Brodu obvinění ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což mu ze zákona hrozí až osm let vězení. Obviněný muž si již v minulosti odpykával trest ve vězení. Navíc byl před necelým měsícem obviněn ze spáchání dalších dvou násilných skutků, kterých se dopustil v Uherském Brodě. Při jednom z nich pokousal napadenému muži tvář. Uherskohradišťský soud dnes rozhodl o tom, že obviněný muž bude stíhán vazebně.

Kriminalisté vyzývají ženu, která napadené slečně podala kapesník, stejně jako další svědky, aby kontaktovali buď přímo policisty v Uherském Brodě, nebo zavolali na linku 158 a policistům sdělili informace k samotnému napadení.


 

9. únor 2012, por. Mgr. Aleš Mergental

vytisknout  e-mailem