Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zlodějíček v prodejně

TRUTNOVSKO - Drzost nezná mezí  

Záběr podezřelého mužeZáběr podezřelého muže
Drzost vychytralých a protřelých zlodějů začíná narůstat. O takovém případě by mohly mluvit prodavačky z prodejny potravin ve Svobodě nad Úpou.
Ve středu 14. září 2011 po čtvrté hodině odpoledne navštívil jejich prodejnu zloděj – zákazník, který prošel kolem prodavaček a choval se jako nakupující. Ze záznamu bezpečnostních kamer je patrné, že podezřelý v jednom okamžiku využil nepozornosti personálu, otevřel si zavřené dveře do skladu prodejny a vešel dovnitř. Že na dveřích visí nápis „Nezaměstnaným vstup zakázán“, to ho nějak zvlášť nezajímalo. Na manipulačním vozíku si odvezl originální krabice s alkoholickými nápoji na  nákladovou  rampu. Jelikož se domníval, že toho naloupil málo, vrátil se zpět do skladových prostor a pobral další dvě krabice alkoholu a jednu lahev si zastrčil do kapsy kalhot. Lihoviny byly různé, nepohrdnul značkami Jim Bim, Tullamore Dew, Jack Daniels, Slivovice R. Jelínek, Vodka Amundsen, Wiliam Pircher a Pepermint. Předběžná škoda je vyčíslena na 48 tisíc korun, k upřesnění dojde až po provedení inventury. V případě zjištění pachatele může soud uložit až dvouletý trest.

Policie České republiky v Trutnově se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění zloděje, kterého zaznamenaly bezpečnostní kamery. Pokud někdo z občanů může poskytnout nějakou informaci k tomuto případu, prosíme, aby zavolal na bezplatnou linku 158.

nprap. Věra Krejčová
16. 9. 2011
11.30 hodin
 

vytisknout  e-mailem