Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději oloupili seniora

ÚSTÍ NAD LABEM - Senior nebyl naštěstí zraněn. 

Dva neznámí pachatelé v dopoledních hodinách v Krásném Březně přepadli 76letého seniora. Ve chvíli, kdy poškozený odemykal vchodové dveře, tak jej jeden z pachatelů povalil na zem a druhý jej prohledal. Z vnitřní kapsy bundy mu odcizil peníze a z kalhot peněženku. Poté oba rychle zmizeli. Poškozený naštěstí utrpěl jen drobné oděrky na lokti. V současné době na základě popisu poškozeného po něm kriminalisté pátrají.

Krádež vozidla
Dosud neznámý zloděj v průběhu noci ve Valtířově odcizil před rodinným domem zaparkované vozidlo VW Passat, stříbrné barvy, rz: 5U3 01-00. Majiteli tak vznikla škoda kolem 350 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu víkendu v centru města v ulici Sklářská vloupal do garáže, ze které následně odcizil čtyři zimní pneumatiky, čtyři letní pneumatiky, stůl se svěrákem, vysavač a jedno křídlo kovových vrat. Způsobená škoda se pohybuje kolem 12 tisíc korun.

Z novinového stánku zmizeli cigarety a jízdenky
Neznámý zloděj se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Meruňková vloupal do novinového stánku, ze kterého následně odcizil větší množství cigaret, jízdenek na MHD a finanční hotovost. Způsobená škoda se pohybuje kolem 42 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem