Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději obviněni z krádeží

ÚSTÍ NAD LABEM - Obvinění muži způsobili škodu kolem 145 tisíc korun.  

Policejní komisař sdělil obvinění dvěma mužům (21,22) z trestného činu Krádeže a a Porušování domovní svobody. Obvinění se buď samostatně nebo společně vloupávali do různých objektů (garáže, sklepní prostory, stánek s občerstvením atd.), z nichž následně kradli různé věci, které lze snadno zpeněžit. Jednalo se o potraviny, elektrické nářadí, zahradní elektrické nářadí, pneumatiky, gola sady atd. Svým jednáním způsobili celkovou škodu kolem 145 tisíc korun. V minulosti byli pro obdobnou trestnou činnost již odsouzeni. V současné době jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež vozidla
Ve Všebořicích v ulici Plynárenská došlo k odcizení vozidla Š-Octavia Combi, šedé metalízy, rz: 5U7 82-88, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 155 tisíc korun.

Obviněni z krádeže nafty
Policejní komisař zahájil trestní stíhání dvou pachatelů (36,33) z trestného činu Krádeže. Obvinění v průběhu noci z nádrží zaparkovaných nákladních vozidel v obci Varvažov a Chlumec odcizili kolem 500 litrů motorové nafty v hodnotě kolem 14 tisíc korun. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Řidička pod vlivem alkoholu
Policejní hlídka krátce před půlnocí v Předlicích při dopravní kontrole zastavila 44letou řidičku vozidla Ford Eskort. Vzhledem k tomu, že řidička jevila známky podnapilosti, tak jí policisté vyzvali k dechové zkoušce. Ta byla pozitivní s výsledkem 1,43 promile alkoholu. V současné době je podezřelá z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí jí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

vytisknout  e-mailem