Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloději drahých kovů dopadeni

Policisté z Kladna vyšetřují tři pachatele z několik případů odcizení drahých kovů 

  Kladenští policisté zadrželi tři pachatele ve věku 19, 23 a 24 let ze Slásnka a Kladenska, kteří se na území okresu Kladno dopouštěli krádeží  drahých kovů a železného šrotu. Jednalo se převážně o okapové svody z mědi a pozinku, ale také o železné trubky z oplocení. Pachatelé se této majetkové trestné činnosti dopouštěli formou spolupachatelství od měsíce května do srpna 2012 a jsou podezřelí celkem z 19 skutků, při kterých byla způsobená škoda předběžně ve výši 100 000,-Kč. Policisté tři podezřelé mladíky zadrželi a umístili do policejní cely. Po provedení prvotních a procesních úkonů byli podezřelí propuštěni a nyní jsou vyšetřováni na svobodě. Všichni tři mladíci jsou podezřelí z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

 

6. září 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Dopravní nehoda - dne 5. září 2012 v 18. hodin došlo na silnici II.třídy č. 201 za obcí Unhošť ve směru na Jeneč k dopravní havárii osobního vozidlo Peugeot 306. Řidička vozidla nezvládla řízení sjela mimo komunikaci a došlo ke střetu se stromem. Dosud nezjištěná řidička z místa dopravní havárie odešla. V rámci policejního šetření bylo zjištěno, že majitelkou havarovaného vozidla je žena r. 77, která však v současné době odmítá s policií veškerou komunikaci. Policisté na místě provedli prvotní šetření k dopravní nehodě a havarované vozidlo zajištili.

Dopravní nehoda - dne 4. září 2012 došlo k dopravní nehodě za dolem Libušín ve směru na obce Kačice a Smečno v časovém rozmezí od 7.30 do 8.15 hodin. Při dopravní nehodě se střetlo vozidlo s cyklistou, který byl z místa převezen RZS do kladenské nemocnice a vozidlo z místa nehody odjelo. Taktéž dne 3. září 2012 v 6 hodin ráno došlo v Kladně na křižovatce ulic Vítězná a Vašíčkova u kostela v Rozdělově k dopravní nehodě, kde se střestl motocykl s dosud nezjištěným vozidlem, stříbrné barvy. Policie v těchto případech žádá svědky dopravních nehod, kteří v danou dobu místy projížděli nebo se zde pohybovali, aby poskytli informace na linku 158 nebo dopravní službu v Kladně.  

vytisknout  e-mailem