Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloději budou asi vášnivými cyklisty

Kladno - Policisté prošetřují případy odcizených kol ze sklepní kóke i pozemku.  

     Dne 9. září 2013 bylo oznámeno, že v Kladně v ulici Gen. Klapálka došlo ve dnech 6. ž 9. září 2013  za užití násilí k vloupání do sklepní kóje. Dosud neznámý pachatel následně odtud odcizil horské jízdní kolo v hodnotě 20 000,-Kč, elektrický motor a úhlovou brusku. Celková škoda činí  27 000,-Kč, z toho částka 1 000,-Kč vznikla poškozením při vniknutí.

     K dalšímu odcizení cyklistických kol došlo v průběhu září 2013 v Kladně v ulici B.Hrabala. Z oploceného pozemku byla zcizena dvě horská kola, jednalo se o dámské kolo šedobílé barvy a pánské kolo v barvě černé.  Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výšo 40 000,-Kč. Policisté oba případy prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

10. září 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladna

Jízda pod vlivem alkoholu - v Kladně v Americké ulici v blízkosti křižovatky s ulicí Vodárenská způsobil 40 letý řidič z okresu Teplice dopravní nehodu,neboť svým osobním vozidlem naboural do stojícího vozidla, které dávalo přednost chodci na přechodu pro chodce.  Při provádění kontroly na alkohol byla u řidiče naměřena hodnota 2,71 promile alkoholu v dechu. Po provedení prvotních úkonů byl podezřelý řidič umístěn do policejní cely, neboť hrozilo nebezpečí, že bude v jízdě dále pokračovat. Neukázněný řidič byl následující den propuštěn a v současné době je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Způsobená škoda je ve výši 45 000,-Kč.

Vloupání - v době mezi 8. až 9. září 2013 došlo v Kladně v ulici  Red. Boučka  k násilnému vniknutí do rodinného domu, kde měl poté pachatel volný pohyb a prohledal celý dům. Následně odtud odcizil krabici s doutníky, šperky z různých barevných kovů (řetízky, přívěsky, naušnice), peněženku s finanční částkou, osobní doklady, platební kartu a doklady od vozidla. Svým jednáním způsobil pachatel majiteli škodu ve výši 56 000,-Kč, z toho vzniklá škoda na poškození činí 3 000,-Kč. Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

 

vytisknout  e-mailem