Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděje odradil alarm

MOST - Dva rodinné domy navštívil lapka; O věci přišel během deseti minut a další 

Houkající alarm zahnal neznámého zloděje. Ten se včera pokusil vloupat v Mostě do rodinného domku. Do mostecké vilové čtvrti lapka zavítal časně ráno, ještě ani nebylo 05 hodin. Do domu chtěl vniknout oknem. Polekal se však alarmu, který se spustil a z místa raději utekl. Na domu však poškodil zařízení v hodnotě šesti tisíc korun. V jiné lokalitě rodinných domků přišel zloděj dopoledne. Vybral si rozestavěnou stavbu. I tento objekt byl však elektronicky zabezpečen. Lapka se lekl a utekl. I tak po něm zůstala pětitisícová škoda. Oba případy pokusů krádeží vloupáním a porušování domovní svobody šetří mostečtí policisté a po pachatelích pátrají.

Výlohy  a okna jsou často terčem výtržníků
Neznámý vandal v noci z pondělí na úterý poničil okna budovy jedné litvínovské školy. Lapka nezjištěným předmětem rozbil pět skleněných výplní plastových oken. Litvínovskému úřadu způsobil škodu ve výši třinácti tisíc korun. Případ trestného činu poškozování cizí věci šetří litvínovská policie.
V Mostě neznámý poberta v nočních hodinách u jedné sázkové kanceláře v centru města rozbil skleněnou výlohu provozovny. Poškozený majitel odhadl škodu na částku 10 tisíc korun. Případem se zabývají mostečtí policisté.

Auto není trezor
Poměrně bohatý úlovek našel neznámý zloděj v zaparkovaném osobním vozidle. To stálo na parkovišti ve sportovním a rekreačním areálu Benedikt v podvečer. Lapka během deseti minut stačil z vozidla odcizit tašku s doklady, peníze, cibulové hodiny, šperky ze zlata a další věci. Okradený majitel vyčíslil škodu na částku 44 tisíc korun. Případ krádeže vloupáním a neoprávněné držení platební karty šetří policisté obvodního oddělení v Mostě.


 

vytisknout  e-mailem