Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj zloději zastavil telefon

ÚSTÍ NAD LABEM - za úplatu mu udělal službičku + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 34letému muži z trestného činu Krádeže, Poškozování cizí věci a Podílnictví. Obviněný se ve třech případech vloupal do osobních vozidel, z nichž následně odcizil autorádia a zavazadlo s oblečením. V jednom případě po dohodě s dalším zlodějem v místní zastavárně zastavil mobilní telefon, ačkoliv věděl, že je kradený. Svým jednáním způsobil škodu kolem 45 tisíc korun. Za uvedené jednání pachateli hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Obvinění si převzal ve výkonu trestu
Policejní komisař sdělil obvinění 24letému muži z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Neoprávněného držení platební karty. Obviněný se s dalšími pachateli vloupal do dvou restaurací a výherního automatu. Z restaurací odcizil alkohol a cigarety. Z výherního automatu finanční hotovost. Celková škoda, kterou způsobil, se pohybuje kolem 35 tisíc korun. Obviněný se v současné době nachází ve výkonu trestu pro jinou trestnou činnost.

Zloděj odcizil dvě horská kola
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu 14 dnů ze sklepních prostor panelového domu v ulici Havířská odcizil dvě horská kola. Majiteli tak vznikla škoda kolem 15 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem