Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zloděj vykradl auto i zlatnickou dílnu

BRNO: Muže prozradily otisky prstů 

Brněnským kriminalistům se v těchto dnech podařilo objasnit případ vloupání do vozidla a zlatnické dílny z listopadu loňského roku. Padesátiletého zloděje z Brna s bohatou trestní minulostí majetkového charakteru usvědčily daktyloskopické otisky, které po sobě na místě činu zanechal. Podezřelému muži hrozí za jeho jednání až pětiletý trest odnětí svobody.

Zvukový záznam: dílna1002.mp3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na policisty se včera přes tísňovou linku obrátil majitel zlatnické dílny a oznámil vloupání do objektu. Na místo dorazila hlídka, která zjistila, že oznamovatel si byl v ranních hodinách zaplavat v krytém bazénu v Kohoutovicích. Nemilé překvapení na něj čekalo na parkovišti, kde zjistil, že se mu někdo vloupal do vozidla. Zloděj si odnesl chleba a toaletní papír, ale také náhradní klíče od zlatnické dílny. Majitel uvedl, že krádež věcí z vozidla řešit nehodlal, ovšem v okamžiku, kdy se vrátil domů, zjistil, že zloděj navštívil i dílnu. Pachatel odcizil šperky, stříbrné mince, drahé kameny i další hodnotné věci a škoda se tak vyšplhala na dvě stě tisíc korun. Další okolnosti tohoto případu, včetně toho zda se jednalo o náhodu nebo zloděj sázel na jistotu, vyšetřují policisté.

Zvukový záznam:dílna2711.mp3

por. Andrea Straková, 27. listopadu 2012

Odkazy do noveho okna

kufřík

kufřík 

Detailní náhled

přívěsek

přívěsek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem