Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v chatě usnul

ÚSTÍ NAD LABEM - zloděj neodolal čisté posteli + další denní info 

Střekovští policisté zadrželi spícího zloděje. Zloděj se v průběhu noci vloupal do zahradní chaty v Brné, kde ulehl na postel a usnul. Ze snů jej až probudila policejní hlídka. Škoda, kterou při vloupání způsobil se pohybuje kolem 2 500 korun.

Krádeže vozidel
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po třech odcizených vozidlech.
Dne 26.6. v nočních hodinách ve Všebořicích v ulici Plynárenská došlo bylo odcizeno vozidlo Š-Octavia, barvy modré metalízy, rz: 8A2 12-45 a škoda se pohybuje kolem 312 tisíc korun.
V průběhu noci z 25.-26.6. na Severní Terase v ulici Kmochova došlo k odcizení vozidla Audi A6, tmavě modré metalízy, rz: 3U4 22-97 a způsobená škoda se pohybuje kolem 201 tisíc korun.
V noci z 25.-26.6. v Chlumci v ulici Zálužanská bylo odcizeno vozidlo VW Golf Variant, černé barvy, rz: 5U4 39-25 v hodnotě kolem 134 tisíc korun.

Z chodby zmizela kola
Neznámý zloděj v průběhu noci z chodby panelového domu ve Všebořicích v ulici Na Kohoutě odcizil dvě horská kola, která byla opatřena bezpečnostním cyklořetězem. Majiteli tak vznikla škoda kolem 20 tisíc korun.

Hlídka chytila zloděje
Policisté z oddělení hlídkové služby chytili zloděje stavebního materiálu. Podezřelí muži (32,34) se pokusili ze staveniště v centru města odcizit stavební materiál (kabely, perlinku a disperzi), přičemž byli vyrušeni ostrahou a dali se na útěk. Ten se jim ovšem nezdařil. Policisté byli rychlejší. Za uvedené jednání zlodějům hrozí až dva roky vězení.

vytisknout  e-mailem