Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj usnul v cizím vozidle

KLADENSKO - Po vniknutí na pozemek a do vozidla byl zadržen policejní hlídkou. 

V nočních hodinách dne 22. prosince 2015 vnikl neznámý muž na pozemek samostatně stojícího obydleného rodinného domu v Kladně v ulici Vančurova. Na pozemku rodinného domu se nacházelo odemčené osobní vozidlo značky Škoda Favorit, do kterého nezvaný pachatel vlezl a usnul zde na sedačce na místě spolujezdce.

Několik minut po půlnoci byl podezřelý pachatel zadržen přivolanou policejní hlídkou. Vzhledem k tomu, že podezřelý muž při zákroku policejní hlídce vyhrožoval, je nyní podezřelý z přečinu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu. Policisté muže vyzvali k provedení dechové zkoušky, která byla s pozitivním výsledkem 1,13 promile alkoholu v dechu.  Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o třiceti pětiletého muže z Kladna, který  byl policisty převezen k prvotním úkonům na policejní služebnu a poté eskortován do policejní cely. 

Policisté nyní případ prošetřují a muž je za své protiprávní jednání podezřelý z přečinů porušování domovní svobody a vyhrožování s cílem působit  na úřední osobu.

 

nprap. Jana Šteinerová  

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

28. prosince 2015

vytisknout  e-mailem