Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj skončil v nemocnici

TEPLICKO - Na útěku z místa činu upadl a zlámal si žebra; Prodávala drogy... 

Zloděj skončil v nemocnici

     V nemocnici skončil 41letý v minulosti dvacetkrát odsouzený recidivista. V teplickém hobby marketu před několika dny ukradl štípací kleště v hodnotě necelých sem set korun, které si schoval pod tričko a prošel bez zaplacení pokladní zónou.

     Když ho u východu chtěl zadržet pracovník ostrahy, dal se lapka na útěk, při kterém přeskočil přes zeď, ze které ale asi z dvoumetrové výšky spadl tak nešťastně, že si zlámal žebra. Ostraha mu zavolala sanitku a muž skončil v nemocnici, při pádu přišel i o svůj lup, který byl vrácen do prodeje. Včera si na služebně převzal podezření z přečinu krádeže, za který ho může soudce poslat až na tři roky do podezřelému důvěrně známého vězeňského prostředí.

Prodávala drogy

     Z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byla obviněna 25letá žena z Teplicka. Je podezřelá, že po dobu jednoho roku prodávala nejméně dvěma osobám pervitin, kriminalisté zdokumentovali nejméně tři desítky jednotlivých prodejů. Obviněná žena je trestně stíhána na svobodě, v případě uznání viny jí hrozí v krajním případě až pětiletý trest odnětí svobody.

Krádež materiálu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Modlanech ukradl stavební materiál. Zloděj překonal oplocení a z pozemku odcizil dvanáct rolí asfaltového pásu. Škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

13. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem