Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj si z neuzamčeného vozidla odnesl tašku

SEMILSKO - Škoda činí více jak 40 000 korun. 

Ve středu 11. srpna v čase od 9.45 do 11.00 okradl neznámý zloděj distributorku zboží, která přijela s firemní dodávkou tovární značky Mercedes do ulice Koňský trh v Turnově k obchodu Dárkové  zboží. dodávka poškozené firmydodávka poškozené firmy

V době, kdy stála u zadních otevřených dveří auta, kde od ní pracovnice obchodu přejímala zboží, drze si otevřel přední neuzamčené dveře u spolujezdce vedle řidiče a ze sedačky odcizil tašku. V ní se kromě dvou platebních karet, nejrůznějších dokladů, služebního tabletu a telefonu, nacházela také firemní třicetitisícová hotovost včetně  věcí a peněz řidičky dodávky.  Jí osobně vznikla škoda za 6 450 korun, a ta celková přesáhne částku 40 000 korun. Z toho plyne ponaučení, že si nemáme v autě ponechávat žádné cennosti, pokud nad nimi nemáme absolutní kontrolu.

Díky tomu, že prostor před prodejnou monitoruje bezpečnostní kamera, máme k dispozici záznam, na kterém můžeme vidět pohyb lidí v blízkosti místa události. V této souvislosti žádáme muže ze zveřejněného videozáznamu, aby se s námi zkontaktoval. Jeho svědectví by nám mohlo pomoci případ objasnit. Současně se obracíme i na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po jeho totožnosti pro případ, že se k němu naše výzva nedonese. Veškeré informace k případu přijímá linka 158 nebo kterákoliv policejní služebna.

13. 8. 2021
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

dodávka poškozené firmy

dodávka poškozené firmy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem