Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj si vybral závodní kolo

KLADENSKO - Po překonání třímetrové zdi vnikl na pozemek u domu. 

Kladenští policisté v současné době pátrají po pachateli závodního jízdního kola a prošetřují případ jako podezření z trestného činu krádeže.
 
O víkendu v době od večerních hodin v sobotu 24. ledna do poledních hodin neděle
25. ledna 2015 odcizil dosud neznámý pachatel závodní jízdní kolo. Zloděj musel nejprve překonat tři metry vysoké zděné oplocení u domu v Anýžově ulici v Kladně. Po překonání značně vysokého oplocení, které musel zdolat sportovním výkonem, měl následně volný pohyb na pozemku u domu. Z nezajištěné kůlny poté pachatel odcizil závodní jízdní kolo, čímž majiteli způsobil škodu v hodnotě 55 000,-Kč.
 
Policie vyzývá občany, pokud v tuto uváděnou dobu spatřili v okolí Anýžovy ulice nebo někde po Kladně podezřelou osobu s odcizeným pánským závodním jízdním kolem značky Pellz v bílo-červeno-černých barvách, aby poskytli informace na linku 158 nebo na policejní služebnu Kladno - Kročehlavy.
Dále policie upozorňuje občany, kteří dostali nabídku zakoupit pánské závodní jízdní kolo této značky mimo prodejny, aby věnovali větší pozornost při této koupi, neboť by jim mohlo být prodáno jízdní kolo pocházející z trestné činnosti. 
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
27. ledna 2015

vytisknout  e-mailem