Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj si namířil do dílny pro nářadí

KOLÍNSKO – Nevšimli jste si podezřelé osoby? 

Kolínští policisté šetří případ vloupání do dílny, z níž odcizil neznámý pachatel nářadí za více než 25 tisíc korun. 

Podle dosavadního šetření dosud nezjištěný pachatel, v době od 13 hodin 28. října do odpolední půl čtvrté 30. října, překonal oplocení za jedním bytovým domem v obci Žiželice, kde se dostal k dílně, u které poškodil zámek i zárubeň dveří. Tím se mu podařilo dostat se dovnitř, odkud následně odcizil čtyři vrtačky v kufrech, dvě rozbrušovačky, různé druhy pil, šroubováky atd.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili na výše uvedeném místě v inkriminovanou dobu podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na obvodní oddělení policie Kolín, nebo mohou kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 874 710 nebo 602 263 021. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
3. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem