Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj seniorovi vybral účet

ÚSTÍ NAD LABEM - Nenechávejte si PIN kód u své platební karty. 

Dosud neznámý zloděj využil nepozornosti 71letého seniora a odcizil mu platební kartu. Z této karty následně ve 12ti případech vybral finanční hotovost ve výši 11 200 korun. Dopustil se tím trestného činu Krádeže a Neoprávněného držení platební karty.

Majitel zloděje vyrušil
Policejní komisař sdělil obvinění dvěma pachatelům (35,26) z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškozování cizí věci. Obvinění se vloupali do rodinného domu a prodejního stánku. Z rodinného domu nic neodcizili, protože je vyrušil majitel, ale z prodejního stánku odcizili větší množství cigaret. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 40 tisíc korun.

Krádež tahače s návěsem
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne z areálu firmy v centru města odcizil tahač zn.Volvo s návěsem zn. Schmitz. Registrační značka tohoto vozidla je 4U0 87-88. Policisté ihned vyhlásili celostátní pátrání, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 700 tisíc korun.

Opilec za volantem
Střekovští policisté v pátek večer v ulici Litoměřická zastavili 23letého řidiče vozidla Ford Fiesta. Při dopravní kontrole byl z řidiče cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1,82 promile alkoholu v dechu.  

vytisknout  e-mailem