Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj šel po penězích

CHOMUTOV - Majitel měl štěstí, Ze stavby zmizelo lepidlo.... 

Z automatu zmizely peníze
Kadanští policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který má na vědomí vloupání do místního baru. Po vniknutí do objektu zaměřil svou pozornost na výherní automat. Vylomil dvířka a kromě elektronického počítadla odcizil i hotovost ve výši deset tisíc korun. Škoda vzniklá na automatu bude vyčíslena dodatečně až po opravě , ale už nyní majitel uvedl, že přesáhne sumu deset tisíc korun. Kromě obvinění z krádeže čeká na pachatele obvinění z trestného činu poškozování cizí věci. 
Majitel měl tentokrát štěstí
O velkém štěstí může hovořit muž z Chomutova. Během víkendu totiž ponechal svého golfa zaparkovaného v Arbesově ulici a když chtěl včera odejet zjistil, že se do auta kdosi vloupal. Zloděj poškodil spínací skříňku, volant, vytrhl kabely spínací skříňky, ohnul bezpečnostní páku, ale nastartovat a odejet se mu nepodařilo. Při odchodu alespoň odcizil autorádio a hudební nosiče. Celková škoda se tak vyšplhala na téměř dvanáct tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté, bylo zahájeno vyšetřování trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
Ze stavby zmizelo lepidlo
Čtyřicet tři kusů fasádního lepidla zmizelo z areálu školy v Kláštěerci nad Ohří. Neznámý zloděj vnikl do objektu a lepidlo, které bylo uloženo v papírových pytlích na paletách, odcizil. Poškozená firma vyčíslila škodu na čtrnáct tisíc korun. Krádež šetří policie.
Bilance dopravních nehod
Během prvního prvního dne nového týdne šetřili policisté dvě dopravní nehody. Nikdo nebyl zraněn, opravy poškozených vozidel budou majitelé stát hotovost ve výši nejméně 91 tisíc korun. 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem