Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj rozbil okýnka u pěti vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - Z vozidel ovšem nic neodcizil. 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci na volně přístupném parkovišti v ulici Kekulova vloupal do pěti osobních vozidel a jedné garáže. U vozidel rozbil okna, ale z žádného z nich nic neodcizil. Pouze z garáže v blízkém garážovém dvoře odcizil dva kusy intercomu na motorku. Policisté v současné době buou vyhodnocovat kamerové záznamy a stopy, který na místě činu byly zajištěny.

Poškození a krádež  zahradních stromků
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který v ulici Žižkova ze stojících květináčů vyvrátil a poškodil šest okrasných stromků. Čtyři z těchto stromků byly následně cca 200 metrů daleko od místa nalezeny. Pouze dva z nich pachatel odcizil. Svým jednáním pachatel způsobil škodu kolem 21 tisíc korun.

Krádež na osobě
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který v ranních hodinách využil nepozornosti ženy stojící před budovou hlavního vlakového nádraží. Vzhledem k tomu, že si žena potřebovala uvolnit ruce, tak si do podpaží dala notebook. Toho hned využil pachatel, přiběhl k ní, notebook jí vytrhl a z místa rychle zmizel. V tuto chvíli policisté vyhodnocují kamerového záznamy a pátrají po pachateli.

Ústí nad Labem 11. srpna 2023
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem