Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj pečiva a chlebíčků dopaden

KLADENSKO - Za majetkovou trestnou činnost byl již několikrát dopaden. 

 
Na linku 158 bylo v pátek 21. srpna 2015 před třetí hodinou ranní oznámeno mužem, že v zadní části obchodního domu v Americké ulici v Kladně při vykládce zboží z nákladního vozidla, neznámý pachatel odcizil tři kusy umělohmotných přepravek s pečivem, chlebíčky a saláty v hodnotě necelých 1 200,-Kč.
 
O uvedené krádeži byl z bezpečnostních kamer obchodního domu pořízen videozáznam a téhož dne několik minut před pátou hodinou čtyřiceti sedmi letý muž oznámil, že se podezřelý muž z těchto kamerových záznamů pohybuje na prodejní ploše obchodního domu.
 
Následně byl podezřelý mladík přivolanou policejní hlídkou zajištěn a dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o osmnácti letého cizího státního příslušníka, který má za sebou bohatou majetkovou trestnou činnost. Podezřelý byl poté převezen na policejní služebnu, kde mu bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže. Za tento trestný čin byl již v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán, a to Okresním soudem Louny v říjnu 2013 a Okresním soudem Děčín v listopadu 2014 pro trestný čin krádeže.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
25. srpna 2015

vytisknout  e-mailem