Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj odcizil traktor, naftu a ještě uzeninu

LOUNY – Krádež traktoru, Nehodovost, Krádež OA, Vloupání 

Krádež traktoru a nafty
V době od 8. 8. do 9. 8. 2009 vnikl dosud neznámý pachatel na Rané bočními vraty bývalého ovčína, kde vytrhnul prkna, na zdejší statek soukromého zemědělce, odkud odcizil zaparkovaný a uzamčený traktor značky Zetor 7011 červené barvy a dále odcizil z volně stojící čerpací nádrže a z vedle zaparkovaného traktoru celkem 1 850 litrů motorové nafty. Dále z administrativní budovy odcizil různou uzeninu. Celková škoda byla vyčíslena na 308 000 Kč.

Statistika dopravní nehodovosti
Minulý týden se v okrese Louny událo celkem 18 dopravních nehod s šesti lehkými zraněními. Škoda byla vyčíslena na 920 000 Kč. O víkendu bylo hlášeno 10 dopravních nehod se třemi lehkými zraněními. Škoda 562 000 Kč. Nejčastější příčiny: 3x předjíždění, 3x rychlost, 2x zvěř, 1x alkohol.
 

Krádež vozidla
V době od 7. 8. do 8. 8. 2009 dosud neznámý pachatel v Podbořanech, ul. Kozinova, před domem č.p. 597, nezjištěným způsobem odcizil zde zaparkované osobní motorové vozidlo tovární značky Ford Fiesta, červené barvy. Způsobená škoda byla vyčíslena na 30 000 Kč.

Vloupání do restaurace Černý kůň
Dne 9. 8. 2009 dosud neznámý pachatel v Lounech, ulice Na Valích, nezjištěným způsobem, překonal zeď o výšce 3m a vnikl na dvůr terasy restaurace Černý kůň. Zde za barem odcizil z volně přístupné prosklené skříně nezjištěné množství cigaret různých značek a z lednice několik lahví alkoholických i nealkoholických nápojů. Dále zde odcizil starožitnou žehličku. Škoda byla předběžně stanovena na 6 000 Kč a bude dále upřesněna.
 

vytisknout  e-mailem