Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj odcizil desítky žvýkaček

ÚSTÍ NAD LABEM - Tento zloděj byl již v nedávné době pro majetkovou trestnou činnost nepodmíněně odsouzen. 

Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže v hypermarketu. Podezřelý 21letý muž si pod košili uschoval 116 kusů žvýkaček v hodnotě 1400 korun a posléze bez placení prošel přes pokladny. Už si myslel, že má vyhráno, ale vzápětí byl zadržen ostrahou prodejny. V minulosti byl pro majetkovou trestnou činnost již odsouzen k nepodmíněnému trestu.

Platila cizí kartou
Ústečtí policisté vyšetřují případ neoprávněného držení a použití platební karty, kdy 33letá žena v pěti případech na benzínové čerpací stanici použila platební kartu, kterou pravděpodobně ztratil německý turista. Tímto způsobem z karty vybrala kolem 28 tisíc korun.

Neřidič a ještě pod vlivem alkoholu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 39letého muže, který byl v nočních hodinách v centru města kontrolován policejní hlídkou při řízení vozidla Seat Ibiza. Policisté následně zjistili, že tento „řidič“ nevlastní a nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a ještě je z něj cítit alkohol. Při dechové zkoušce tento řidič nadýchal 1,2 promile alkoholu. V současné době je podezřelý z trestného činu Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a Ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem