Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj odcestoval osobním vozidlem VW

O víkendu bylo odcizeno osobní vozidlo VW, jedno vozidlo bylo poškozeno a do vozidla Citroen se pachatel vloupal. 

     V době mezi 6. až 7 listopadem v Kladně v Pařížské ulici na parkovišti poškodil neznámý pachatel osobní vozidlo Mitsubishi Pajero. Nejdříve rozbil skleněnou výplň dveří, poté vnikl dovnitř vozidla, kde značně poškodil navigaci a palubní desku. Celkem způsobená škoda činí 120 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

     V době mezi 7. až 8. listopadem  se vloupal neznámý pachatel do vozidla Citroen, které bylo zaparkováno v Kladně v ulici Anglická. Pachatel za užití násilí vnikl do vozidla a odcizil pracovní nářadí a notebook. Vzniklá škoda je ve výši 45 000,-Kč. Případ je šetřen jako podezření z trestného činu krádeže.

     V ranních hodinách dne 8. listopadu  bylo oznámeno na obvodní oddělení P ČR ve Stochově, že v době mezi 7. až 8. listopadem neznámý pachatel odcizil vozidlo VW, červné barvy, které bylo zaparkováno v obci Hradečno  - Nová Ves. Svým jednáním způsobil pachatel  škodu ve výši 790 000,-Kč . Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

  

vytisknout  e-mailem