Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj nikdy nespí !

DĚČÍN - Kradli v kolejišti; Vysál nádrže; Ukradená jízdní kola 

Ukradená jízdní kola
 
HŘENSKOZloděj nikdy nespí. Tomu nasvědčuje i případ z nedalekého autokempu Českosaského Švýcarska. V noci z neděle na pondělí třináctého června 2011 odtud zmizely dvě horská kola, jíž si jejich majitelé nechali uzamčené na střeše vozu. To ovšem smělého lovce cenností neodradilo a věci v hodnotě pětadvaceti tisíc si odnesl s sebou. Policisté z obvodního oddělení ve Hřensku už vyhlásili pátrání nejen po odcizených kolech, ale i pachateli této krádeže.
 
Vysáté nádrže
 
VARNSDORF –Většina z nás jezdí čerpat pohonné hmoty na benzínovou čerpací stanici. To ovšem neplatí pro vykutáleného lapku z Varnsdorfu, který si během druhého červnového víkendu  přijel natankovat do jedné uzenářské společnost ve městě. Z nádrží zaparkovaných náklaďáků zmizelo během chvilky sto dva litrů motorové nafty a majitel vozů přišel o necelých tři a půl tisíce korun. Když se místním strážcům zákona podaří výtečníčka dopadnout, může si jít odpočinout do státní věznice až na dva roky.
 
Krádež v kolejišti
 
RUMBURK – Posilněni alkoholem vyrazili do rumburského kolejiště, aby si s sebou odnesli něco, co se dá zpeněžit. Volba padla na dynamo, jenž přivádí elektrický proud do vagonu. Nezdařilo se. Krátce před devátou večerní byli „vyrušeni“ hlídkou městské policie a odvedeni na policejní stanici, kde se ze svého nevydařeného lupu museli zpovídat. Ač se na lup vydali už začátkem letošního března, sdělení podezření z přečinů krádeže a poškozování cizí věci si vyslechli teprve včera. Majiteli poškozené vagónu vznikla deseti tisícová škoda.
 
Děčín 13.6. 2011
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 208, 724 156 293
E-mail: pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem