Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj navštívil prodejnu ve Mšeci

KLADENSKO – Odcizením a poškozením věcí v prodejně vznikla škoda necelých sto padesát tisíc korun. 

Policisté obvodního oddělení Nové Strašecí prošetřují případ vloupání do prodejny z brzkých ranních hodin dne 16. ledna 2019. Na policejní služebnu bylo oznámeno, že v obci Mšec na Rakovnicku došlo k násilnému vniknutí do místní prodejny.

Po příjezdu policejní hlídky na místo oznámení bylo zjištěno, že dosud neznámý pachatel za užití násilí vnikl do budovy, přičemž značně poškodil troje dveře a omítku objektu. Poté měl volný pohyb po prodejně, kde znehodnotil centrálu bezpečnostního zařízení a pokladní šuplík.

Svým protiprávním jednáním pachatel způsobil společnosti celkovou škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 146 000,-Kč.

Policisté nyní případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, pokud v posledních dnech spatřili poblíž místní prodejny v obci Mšec podezřelé osoby a nebo zaznamenali dne 16. ledna 2019 od 01.00 do 02.00 hodin u prodejny nebo v jejím okolí podezřelé osoby, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158 a svými poznatky pomohli dopadnout pachatele této trestné činnosti.  

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

17. ledna 2019

vytisknout  e-mailem