Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj měl promyšlený způsob okrádání

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj využíval nápojových automatů k okrádání lidí. 

Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření 41letému muži z trestného činu Krádeže. Podezřelý v průběhu šesti týdnu v sedmi případech úmyslně poškodil několik nápojových automatů v budově nemocnice. Pachatel přišel na zajímavý fígl, jak lidi okrádat. Ve všech případech ucpal otvor pro vkládání mincí, čímž způsobil, že vhazované mince nepropadávaly dále a hromadily se v hrdle. Následně se zhruba po dvou hodinách k automatu vrátil a za pomocí dřevěné tyčky peníze vyndal. Za uvedené jednání tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
Kradl, kde se dalo
Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření 25letému muži z trestného činu Krádeže. Podezřelý se v průběhu dvou měsíců dopustil minimálně sedmi krádeží v obchodech. Jednalo se o drogerii, lékárnu, novinový stánek, večerku a obchod s oblečením. S tím souvisí i odcizené zboží jako jsou lyžařské brýle, kartón cigaret, kosmetika, časopisy a léky na klouby. Svým jednáním způsobil škodu kolem 5 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
Vloupání do vozidel
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 8.-9.12. v ulici Rozcestí a Neštěmická vloupal do tří osobních vozidel (Peugot 206, Ford Transit a Ford Focus). Z těchto vozidle následně odcizil autorádia a navigaci. Pachatel svým jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem 10.12.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem