Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj kočárku dopaden

Kladno - V policejní cele je nyní pachatel, který odcizil kolo a pokusil se o krádež kočárku. 

     Krátce před 19. hodinou bylo dne 22. října 2013 oznámeno, že v Kladně v Pavlisově ulici se nachází na pozemku bydliště za budovou podezřelý muž. Na místo oznámení byli ihned vysláni policisté oddělení hlídkové služby. Podezřelý muž, který se v těchto prostorách pohyboval zde nebydlí a ani ho nikdo ze spolubydlících občanů neznal. Muž u sebe neměl žádné platné doklady a v těchto místech budovy se údajně pouze procházel. Policejní hlídka podezřelého muže předvedla k prokázání totožnosti na OOP Kladno, kde se 21 letý mladík z Kladna doznal, že na tento pozemek vešel s úmyslem odcizit kočárek, který se zde nachází na nádvoří domu. O umístění zaparkovaného kočárku v těchto prostorách měl tyto znalosti, neboť před několika dny odtud odcizil horské jízdní kolo a drátěnou kárku. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 1 200,-Kč. Nyní je pachatel podezřelý z trestného činu krádeže. Policisté oddělení hlídkové služby mladíka zadrželi a byl eskortován do policejní cely. Dále policejním šetřením  bylo zjištěno, že podezřelý mladík byl již v minulosti několikrát za majetkovou trestnou činnost řešen. V dubnu letošního roku byl tento pachatel OS Kladno odsouzen pro trestný čin krádeže k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou do listopadu 2015.

23. října 2013

nprap. Jana Šteinerová 

Další případy z Kladenska

Dopravní nehoda se zvěří - v ranních hodinách dne 22. října 2013 došlo na silnici II. třídy v katastru obce Pletený Újezd ke střetu se zvěří. Z lesního porostu náhle z levé strany vběhl  srnec do jízdní dráhy vozidla Škoda Fabia, jedoucího ve směru od Kladna ke kruhovému objezdu u obce Braškov. Při dopravní nehodě byl po nárazu přední částí vozidla srnec usmrcen, čímž vznikla škoda cca 1 000,-Kč. Způsobená škoda na vozidle činí 50 000,-Kč. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. K žádnému jinému zranění nedošlo.  

Dopravní nehoda s cyklistou - včerejšího dne (22.října 2013) ve 14.30 hodin došlo v Kladně na křižovatce ulic Unhošťská a Dánská k dopravní nehodě, při které se střetlo osobní vozidlo a 54 letý cyklista. Po údajně bezdůvodném zastavení řidiče, narazil cyklista zezadu do vozidla, které z místa dopravní nehody bez poskytnutí pomoci odjelo směrem do ulice Anglická. Cyklista byl přivolanou RZS převezen k ošetření do kladenské nemocnice. Policie žádá svědky, kteří se v danou dobu v těchto místech pohybovali a dopravní nehodu zaznamenali, aby poskytli informace na linku 158 nebo na Dopravní inspektorát Kladno. 

Vloupání do bytu - v odpoledních hodinách dne 22. října 2013 bylo oznámeno na OOP Unhošť, že průběhu dne za užití násilí vnikl neznámý pachatel do bytu v Unhošti , Na Čeperce. Pachat lnásledně z bytu odcizil dva fotoaparáty, dvě sportovní tašky a dvě pánské bundy. Celkem způsobená škoda činí   54 000,-Kč, z toho škoda vzniklá poškozením je ve výši 10 000,-Kč. Policie po pachateli pátrá a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním.

vytisknout  e-mailem