Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj číhal v sadu

LITOMĚŘICE – Využil slabé chvilky řidiče; Občerstvení v chatě; Telata zmizela  

Ve višňovém sadu u polní cesty v katastru obce Kamýk se nacházel neznámý lapka, který neváhal a využil slabé chvilky řidiče.
50letý muž jedoucí ve vozidle značky Renault zde zastavil, aby vykonal svou potřebu a to se mu stalo osudným. Vozidlo ponechal odemčené, a zatímco si ulevoval, zlodějíček si přivlastnil cennosti z vozidla. Poškozený tak přišel o mobilní telefon, platební karty, ledvinku s doklady a peněženku s finanční hotovostí. Škoda je odhadnuta na 30 tisíc korun. Případ je v šetření litoměřických policistů.
 

Občerstvení v chatě
Na linku 158 bylo oznámeno vloupání do chaty na Labských vinicích u Štětí. Během víkendu do chaty vnikl po vypáčení vchodových dveří neznámý pachatel, který si přivlastnil konzervy rybích šprotů a guláše. Škoda je vyčíslena na 220 korun. Po totožnosti pachatele krádeže policisté pátrají.
 

Z pastvin zmizela telata
Telata za 40 tisíc korun zmizela v pastevním období v katastru obce Starý Týn. Jednalo se o tři jalovičky a dva býčky. Po prohledání pastvin a okolí nebylo žádné ze zvířat nalezeno. Litoměřičtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu krádeže.
 

21. 12. 2011
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem