Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj byl zadržen v cukrárně

Trestná činnost a dopravní nehodovost v severních Čechách 

  1. Trestná činnost
  2. Dopravní nehodovost

Vloupání do cukrárny na Chomutovsku
     Z krádeže je podezírají policisté 22letého mladíka z Chomutovska, který byl v úterý nad ránem zadržen v cukrárně v Miřeticích u Klášterce n. O. Nepochutnával si tu ale na sladkém - z výrobny se chystal odcizit formy na cukrářské výrobky. Přestože je škoda nepatrná, bude se mladík ve zkráceném přípravném řízení zpovídat z krádeže.

Krádež oblečení na Mostecku
     Prádlo pověšené na balkóně přízemního bytu v Litvínově – Janově přilákalo pozornost neznámého nenechavce. Během pondělního odpoledne a noci na úterý tu zloděj sebral ze šňůry značkové oblečení v hodnotě sedm tisíc korun. Případ šetří policisté z Hamru a bude-li pachatel dopaden, čeká ho obvinění nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody.

Vloupání do domu na Lounsku
      V pondělí během dne, kdy byli obyvatelé zřejmě v práci, došlo k vloupání do domu v obci Lipno na Lounsku. Po nezvané návštěvě postrádají majitelé obrazy, šperky, vázy, kosmetiku a další věci. Celkovou hodnotu odcizených věcí odhadli poškození na téměř 157 tisíc korun. Případ šetří policisté z Postoloprt jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do restaurace v Liberci
     Uzavřenou restauraci u rybníka v Liberci si v noci z pondělka na úterý vyhládl zatím neznámý poberta. Vnikl dovnitř a z podniku si odnesl plasmovou televizi, notebook a finanční hotovost, vše v hodnotě 58 tisíc korun. Během vloupání navíc poškodil okno a způsobil tak další škodu ve výši 35 tisíc korun. Policisté případ vyšetřují jako trestné činy krádeže a poškozování cizí věci.

Vloupání do sklepní kóje v Jablonci n. N.
     Sklepní prostory domů zloděje neustále přitahují. Také sklepní kóje v panelovém domě v Jablonci n. N. - Rýnovicích přilákala zatím neznámého zloděje. Tentokrát si zloděj odnesl lup v podobě části výfukového potrubí. Majiteli vznikla škoda čtyři tisíce korun.


vytisknout  e-mailem