Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj bral alkohol a jídlo

TEPLICE - Vloupání do domu; O víkendu zmizelo lešení... 

Zloděj bral alkohol a jídlo
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bystřanech vloupal do rodinného domu. Předmětem zájmu zloděje byl především alkohol a jídlo, které si odnesl v tašce, kterou také odcizil. Lapka v domě našel i finanční hotovost, celková škoda přesáhla sedm tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli za přečiny krádeže a porušování domovní svobody až tři roky za mřížemi.
 
O víkendu zmizelo lešení
     Lešení v celkové hodnotě 75 tisíc korun odcizil neznámý pachatel v Teplicích. Smontované lešení zmizelo v průběhu víkendu od základní školy, kde probíhají stavební práce. Policisté věc prověřují jako přečin krádeže, v případě, že se podaří dopadnout pachatele, může strávit ve vězení až pět let.
 
V kostele bude tma
     Škodu za téměř 20 tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který kradl v Krupce. Po překonání zdi vnikl lapka do vnitřních prostor kostela, kde odcizil světlomety, které sloužily k osvícení interiéru. Nic jiného zloděj neodnesl, v případě dopadení ho může soudce poslat až na dva roky za mříže.
 
Dvě krádeže v Novosedlicích
    Čtyři kola z lehkých slitin a několik kusů ručního elektrického nářadí, to je „úlovek“ neznámého pachatele, který se vloupal do garáže v Novosedlicích. Majitel vyčíslil hodnotu odcizených věcí na 32 tisíc korun. Ve stejné obci zmizela čtyři kola na osobní vozidlo i ze sklepní kóje, i tentokrát se jednalo o tzv. elektrony, jejichž hodnotu vyčíslil poškozený na deset tisíc korun. Po odcizených věcech nyní intenzivně pátrají policisté, kteří budou také prověřovat, zda spolu obě krádeže nesouvisí.
 
 
Teplice, 1. 2. 2011, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem