Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zlínští policisté polapili dalšího onanistu

ZLÍNSKO: Je podezřelý z přečinu výtržnictví a několika přestupků.  

Včera ráno oznámila třiadvacetiletá servírka jednoho z nočních podniků v centru Zlína na linku 158, že v baru sedí muž, který se u stolku odhalil a masturbuje. Policisté byli po pěti minutách na místě. Po prvotním šetření zadrželi pětadvacetiletého muže a umístili jej do policejní cely.

Po provedených výsleších měli policisté jasno. Jedná se o stejného muže, který před měsícem o půl deváté večer masturboval před šestnáctiletou dívkou na cyklostezce vedoucí do Kostelce u Zlína. Událost oznámila její vystrašená matka a strážci zákona po odhalovači pátrali. Mimo jiné zjistili, že tohoto exhibicionistu zná většina servírek nočních podniků ve městě s tím, že se zpravidla podezřele dlouho zdržuje na záchodcích. Jedna z oslovených žen uvedla, že mladíka přistihla na dámských toaletách, kterak u umyvadla opět masturbuje.

Při osobní prohlídce u něj policisté našli několik igelitových sáčků a krabiček, v nichž se zřejmě nachází marihuana. Obsah obalů budou zkoumat odborníci na omamné a psychotropní látky. A to ještě nebylo všechno. Muž měl u sebe také několik svazků čerstvého česneku, který natrhal na zahrádce na okraji Zlína. Po tom, co jsme exhibicionistovi sdělili obvinění z přečinu výtržnictví, mohl odejít z cely domů. Prozatím netrestanému uživateli drog hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi a také obvinění z přestupku na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi a přestupku proti majetku.

www.policie.cz/clanek/exhibicioniste-se-odhalovali-ve-zline.aspx


25. června 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem