Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zlepšujeme podmínky pro výkon

KRAJ – Policistům na našem nejexponovanějším hraničním přechodu přibylo zastřešené kontrolní stanoviště. 

Krajské ředitelství policie Libereckého kraje pro své policisty, kteří jsou ve výkonu služby zařazeni v tzv. první linii, přišlo s dalším vylepšením a zkomfortněním jejich bezproblémového výkonu služby.1.jpg

Harrachovský hraniční přechod stále zažívá nápor nejen v souvislosti s počtem tranzitních vozidel překračujících státní hranici, ale také nápor související s rozmary počasí. Slunečné počasí se dokáže během velmi krátké chvíle změnit na dosti nevlídné. Prudká změna klimatických podmínek na počátku tohoto týdne byla zářivým příkladem náhlého rozmaru počasí. Slunečný víkend vystřídaly sněhové přeháňky a teploty pod bodem mrazu.
Policejní ředitelství pochopitelně vyslyšelo potřeby svých policistů a ve středu 13. května nejen, že nainstalovalo tolik potřebné zázemí na kontrolním stanovišti, ale zvýšilo také bezpečnost svých policistů místní úpravou dopravního značení a novým, zřetelnějším vytyčením kontrolního perimetru.

Po dobrovolných covidových testech, tak přišlo na řadu další z opatřeních směřujících ke zlepšení podmínek pro výkon práce policistů v první linii.
 

14. května 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem