Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Ženy si v drogerii napěchovaly kabelky zbožím

Bezpečnostní kamery zaznamenaly tři podezřelé osoby, po kterých policisté pátrají. 

Policisté z místního oddělení na Žižkově pracují od 18. prosince po trojici osob, která má na svědomí krádež zboží v drogerii v Koněvově ulici. Zaměstnanci drogerie policistům poskytli kamerové záznamy z prodejny, na kterých je zaznamenaný muž a dvě ženy, přicházející před 17. hodinou. První žena si podřepne v uličce u police a do kabelky si uschovává zboží, poté poodejde, ovšem po chvíli se vrací a stejným způsobem pokračuje v krádeži. Druhá žena jí následuje a rovněž si ve stejné uličce uschovává zboží do kabelky. Zatímco první žena odchází z prodejny, druhá z kabelky vytáhla ještě igelitovou tašku Albert a do ní strká další zboží. Z drogerie pak žena odešla a muž, který celou dobu hlídal, platí u pokladny.
 
V kabelkách a igelitové tašce nakonec skončilo bez placení asi dvacet krémů, dětská výživa, čtyřicítka kusů pánské ochrany a desítka zubních past v celkové hodnotě bezmála sedm tisíc korun. Policisté pátrají po trojici, kterou podezřívají ze spáchání trestného činu krádeže, za což jí v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouleté vězení. Jakékoliv informace k jejich totožnosti, pohybu a pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.
 
K popisu:
Muž byl oblečený do tmavých kalhot a červené vesty, pod kterou měl modrou mikinu. První žena má hnědé dlouhé vlasy v culíku, oblečená byla do modrých kalhot, bílých ponožek a černé bundy. Druhá žena měla světle hnědé vlasy stažené do culíku, oblečený měla červený kabát, tmavé kalhoty a na nohou kozačky.
 
por. Bc. Jana Rösslerová, 7. 2. 2015
Odkazy do noveho okna

Hledaná trojice

Hledaná trojice 

Detailní náhled

Hledaná žena

Hledaná žena 

Detailní náhled

Hledaný muž

Hledaný muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem