Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ženy seniorce nabízely masážní přístroj

KROMĚŘÍŽSKO: Mezitím ji okradly. 

Včera krátce před polednem zazvonily na zvonek u vchodu jednoho holešovského bytového domu dvě neznámé ženy. Pomocí elektronického zařízení jim otevřela osmdesátiletá paní, za kterou ženy následně vyšly do druhého patra až ke dveřím bytu. Protože při rozhovoru na tyto cizí osoby neustále štěkal její pes, rozhodla se stará paní, že ho zavře do obývacího pokoje. Mezitím ženy bez pozvání, vešly do předsíně a následně se vloudili až do kuchyně. Tam jedna z nich začala stařence nabízet masážní přístroj, druhá se při tom volně pohyboval po bytě. Seniorka nakonec koupi zboží odmítla a samozvaná návštěva odešla. Krátce na to zjistila, že v ložnici pod matrací chybí její úspory. Přišla o třináct tisíc korun.
Případem se zabývají kriminalisté. Pachatelkám, které se dopustily trestného činu krádež, nyní hrozí až dva roky vězení.
Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit zdařilý identikit jedné z pachatelek, žádáme veřejnost o pomoc při určení její totožnosti. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.
 
1. února 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem