Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ženu překvapil polonahý zloděj

BOSKOVICKO: Stihl odcizit dva mobilní telefony, poté se dal na útěk. 

V pondělí 27. září krátce po půl sedmé večer vstoupil otevřenou brankou a následně do rodinného domu v ulici Nádražní v Boskovicích dosud neznámý pachatel. Rodina, která se v tu dobu nacházela doma a prováděla úklid, nechala z důvodu vyvětrání otevřené dveře dokořán. Této chvilky využil muž ve věku 25-30 let, který vnikl do kuchyně a odtud sebral dva mobilní telefony, zn. Xiaomi a Apple IPhone 6 v celkové hodnotě 6000,- korun. Poté co byl vyrušen majitelkou domu, dal se na útěk. I přesto, že byl zloděj rodinou pronásledován, u vlakového nádraží jim zmizel z dohledu.

K popisu pachatele okradení uvedli, že se jednalo o muže vysokého 170-180 cm, štíhlé postavy, na sobě měl oblečené tmavé kalhoty (rifle), horní polovinu těla měl obnaženou a tmavě modré nebo šedé triko měl smotané na hlavě do turbanu.

Policisté po zloději pátrají. Je možné, že si někdo všiml pachatele, který musel být nápadný právě tím, že běžel ve výše uvedenou dobu po ulici Nádražní, Sokolská a přes vlakové nádraží polonahý, s turbanem na hlavě. Pokud jste si čehokoli všimli, prosíme, kontaktujte policisty na lince 974 631 730 nebo přímo na lince 158. Děkujeme.

por. Mgr. Lenka Koryťáková, 29. září 2021

vytisknout  e-mailem