Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ženu vracející se z noční směny přepadl neznámý pachatel

Strakonice - Policisté žádají veřejnost o spolupráci...(hl. schránka 974 237 116) 

Ženu, která se dnes ráno vracela z autobusové zastávky u obce Přechovice na Volyňsku, přepadl neznámý muž. Žena (45 let) vystoupila z autobusu, se kterým se vracela z noční směny domů a šla pěšky do Volyně.  Poté co ušla několik metrů zaregistrovala, že za ní jde neznámý muž. Ve chvíli, kdy přicházela k obci  Volyně ji muž zezadu  nečekaně uchopil a strhl do silničního příkopu. Žena se začala bránit a křičela o pomoc, což pachatele zřejmě vylekalo a utekl po silnici I/4 směrem na Přechovice. Ke zranění ženy naštěstí nedošlo. Policisté případ vyšetřují pro podezření z trestného činu Omezování osobní svobody.

Přepadená žena uvedla, že se jednalo o muže ve věku do 30 let, štíhlé 180 až 185 cm vysoké postavy. Na sobě měl  zimní bundu pod pás tmavé barvy a  tmavé kalhoty. Nohavice měl zřejmě ohrnuté nebo zastrčené do vyšších šněrovacích bot a na hlavě měl naraženou pletenou čepici zv. “kulicha“.  Na rukou měl pletené rukavice, které  byly  z tvrdšího, režného materiálu, mohlo se jednat o pracovní.  Jeho  hlas zněl mladě,  hovořil dobře česky, bez dialektu a bez cizího  přízvuku.

     Policisté žádají veřejnost o spolupráci a žádají případné svědky, kteří si mohli dnešního dne 15.1.2009 mezi 06:45 hodin -  07:05  hodin všimnout na silnici I/4  ve směru od Volyně na Strakonice či opačným  směrem muže uvedeného popisu. Jakékoli informace k osobě pachatele je možné sdělit na obvodním oddělení Policie ČR Volyně  tel.: 383372097 nebo na linku 158.

vytisknout  e-mailem