Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ženu připravil podvodník o peníze

CHOMUTOV - Auto zůstalo na místě, O své děti se nestará, V zooparku zmizely peníze... 

Žena doplatila na podvodníka
O patnáct tisíc korun přišla důvěřivá žena z Chomutova. Minulý měsíc totiž vyhověla  prosbě 25letého muže z Příbrami a zapůjčila mu uvedenou hotovost. Peníze měl co nejdříve vrátit, což však neučinil a od té doby je nekontaktní. Podvodníkovi hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
Auto zůstalo na svém místě
Na chomutovské policejní oddělení se dostavil muž ze Strupčic a oznámil, že mu kdosi poškodil dveře u zaparkovaného vozidla a vnikl dovnitř. Měl však štěstí neboť zloděj auto pouze prohledal, nic neodcizil a odešel. I tak bude muset majitel vynaložit nejméně sedm tisíc korun na opravu poškozených věcí. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestných činů poškozování cizí věci a pokusu krádeže.
O své děti se nestará
33letý Pražák je podezřelý z trestného činu zanedbání povinné výživy. Jeho bývalá družka  totiž uvedla, že muž neplní svou vyživovací povinnost ke svým dvěma nezletilým dětem, ačkoli má toto stanoveno rozsudkem Okresního soudu v Chomutově. Od září roku 2007 tak dluží výživné ve výši 54 tisíc korun. Další okolnosti případu šetří policie v Kadani.
V zooparku zmizely peníze
Během uplynulého víkendu se kdosi vloupal do kanceláře chomutovského Podkrušnohorského zooparku  a z psacího stolu zde odcizil malou pokladničku s finanční hotovostí a doklady. Škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun, po pachateli bylo vyhlášeno pátrání. 
Spory skončily napadením
Napadením skončily  vzájemné neshody dvou mužů v areálu zahrádkářské kolonie Prunéřov.  Tento týden tam 55letý Kadaňák napadl kovovou tyčí o dva roky staršího muže a způsobil mu  zranění na ruce, které si vyžádá nejméně měsíční léčení. Proč k šarvátce  došlo nyní šetří policisté, na útočníka čeká obvinění z trestného činu ublížení na zdraví.
V šatně řádil zloděj
Dámskou bundu, dvoje boty, rifle a parfém odnesl v neděli neznámý pachatel  ze šatny chomutovského divadla. Zloděj využil toho, že věci zůstaly bez dozoru a aniž by jej někdo viděl, z objektu i s lupem odešel. Majitelka stanovila hodnotu odcizených věcí na sedm tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté.
Bilance dopravních nehod
Tři nehody v Chomutově a jedna v Kadani, to je bilance včerejších dopravních nehod, ke kterým vyjížděli policisté. Jedna ze zúčastněných osob musela vyhledat lékařské ošetření, naštěstí se jednalo o zranění lehké. Škody na vozidlech byly vyčísleny na 237 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem