Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ženu nalezli v bezvědomí

BRNO: Pád ženy ve Wilsonově lese patrně nebyl náhodný 

V sobotu 5. prosince 2009,  okolo půl osmé ráno, nalezl muž venčící svého psa u ulice Jana Nečase (pod Wilsonovým lesem) zraněnou starší ženu v bezvědomí. Na místo dorazili v zápětí policisté i záchranáři. Žena byla ve vážném stavu transportována do bohunické nemocnice. 

Kriminalisté Městského ředitelství policie v Brně ihned zahájili šetření. Prohledáním místa činu a dalším sběrem informací k neznámé ženě v bezvědomí se začali v průběhu sobotního dne blíže posunovat k identifikaci zraněné ženy.  V odpoledních hodinách s železnou jistotou potvrdili totožnost: jedná se o sedmapadesátiletou ženu, která bydlí nedaleko místa nálezu.

Jednou z vyšetřovacích verzí policistů, která je velmi pravděpodobná, že se žena pokusila ukončit svůj život sama a v kombinaci alkoholu a léků došlo k jejímu  pádu ze svažitého terénu parku. Z dosavadního šetření také vyplynulo, že před necelými dvěma měsíci se pokusila žena sáhnout si na život. V prostorách parku kriminalisté nalezli  láhev od alkoholu a u ženy tuby od léků.  Stav zraněné ženy je vážný. Součástí šetření bude i toxikologické vyšetření krve zraněné, aby se vyloučily jakékoliv pochybnosti.  Kriminalisté případ dále šetří.

Zpracovala: mjr. PhDr. Soňa Svobodová

 

vytisknout  e-mailem