Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ženu, ani květinu neuhodíš !

DĚČÍN - Ženu, ani květinu neuhodíš !; Kdy už to skončí ?; Lokomotiva bez nafty daleko nedojede; Tankoval a neplatil  

ČESKÁ KAMENICE – To rozhodně neplatí pro šestačtyřicetiletého hrubiána z České Kamenice, který na ulici před zraky přihlížejících napadl svou ženu. Události  celého incidentu jsou v tuto chvíli  předmětem policejního šetření. Napadená žena nahlásila událost strážcům zákona s několikaměsíčním zpožděním.  Děčínský rodák měl svou ženu nejen urážet  sprostými nadávkami, ale posléze na ni měl vztáhnout i ruku a způsobit ji několik  zranění, která si vyžádala lékařskou péči. Násilníkovi v případě sdělení obvinění z trestného činu výtržnictví hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Kdy už to skončí ?
 
VARNSDORF – To a ještě mnohem více se zřejmě honí hlavou pronásledované ženě z Varnsdorfu, která se dnes a denně po dobu několika uplynulých měsíců potýká s nadměrným zájmem muže, jenž se jí neobává zastrašovat, vyhrožovat a všemožně jí obtěžovat. Muž ji svou nadměrnou pozorností natolik znepříjemňuje život, že se zoufalá žena nakonec obrátila na policii, kde vše oznámila. Varnsdorfští policisté včera odpoledne zahájili trestní řízení ve věci podezření z trestných činů nebezpečné pronásledování a poškození cizí věci.
 
Lokomotiva bez nafty daleko nedojede
 
RUMBURK – Z lokomotivy rumburského nádraží záhadně zmizelo 800 litrů nafty. Krádež má na svědomí neznámý raubíř, jenž ji v uplynulých pěti dnech odčerpal z její nádrže, aniž by se kohokoliv dovolil.  Svým hanebným skutkem způsobil majiteli motorového oře čtyřiadvaceti tisícovou škodu. Pokud se vykutáleného chmatáka podaří odhalit, bude čelit nejen obvinění z trestného činu krádeže, ale současně může získat i několikaletou ztrátu svobody.
 
 
Tankoval a neplatil
 
DĚČÍN – Zjistil, že mu to prošlo jednou, a tak v tom pokračoval dál. Pokaždé přijel ke stojanu děčínské benzínové čerpací stanice, natankoval a následně ujel bez placení. Ke svým nákupům bez placení využíval vozidla různých značek a nikdy nepřekročil hranici pěti tisíců korun. Leč konečně na něj došlo a mladý třiatřicetiletý výtečník z Děčína je v současné chvíli vyšetřován děčínskou policií pro podezření z trestného krádeže, za což mu v případě sdělení obvinění hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
 
Děčín 8.7.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem