Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žena udeřila úřednici pěstí do tváře

ZLÍNSKO: Hrozí ji čtyři roky vězení. 

Komisař kriminální policie ze Zlína podal státnímu zástupci návrh na podání obžaloby proti obviněné jednačtyřicetileté ženě z obce u Valašských Klobouk ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě, protože začátkem února v úřední budově ve Valašských Kloboukách napadla pěstí jednu z žen, která je zde zaměstnaná. Za tento trestný čin hrozí obviněné ženě v případě jejího odsouzení trest odnětí svobody až na čtyři roky.

Začátkem února přišla do úřední budovy žena, která chtěla po jedné z úřednic informace o své rodině. Požadované informace jí úřednice nemohla sdělit, což jí vysvětlila a nabídla jiné řešení. Žena se ovšem po odmítnutí rozčílila a úřednici udeřila pěstí do obličeje, čímž jí způsobila zranění v obličeji. Poté z kanceláře odešla. Úřednice zavolala svou nadřízenou a ta přivolala strážníky a policisty.

Strážníci zanedlouho agresivní ženu vypátrali a policisté přivolali lékaře k posouzení jejího zdravotního stavu. Lékař rozhodl o umístění ženy v psychiatrické nemocnici v Kroměříži z důvodu špatného psychického stavu. Odsud ji po pár týdnech propustili. O jejím trestu nyní rozhodne soud.

16. srpna 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem