Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Ženu už jsme našli

NÁCHODSKO - Víte, kde teď bydlí těhotná matka se třemi dětmi? Zavolejte na 158. 

AKTUALIZACE - Policisté děkují všem, kterým nebyl osud ženy a malých dětí lhostejný. Ženu se nám díky tomu podařilo za pouhý den najít a pomoci jí k poskytnutí potřebné péče pro děti i ni samotnou. Pátrání jsme odvolali a odkaz na osobní údaje (v souladu s právními předpisy o ochraně osobních údajů) již není aktivní.

por. Mgr. Eva Prachařová
13. 12. 2019 v 9:30

Náchodská policie pátrá po pobytu těhotné mladé ženy se třemi dětmi, která odešla z dočasného bydliště a nepodala úřadům žádnou zprávu. Pokud někdo ví, kde v tuto chvíli pobývá 23letá těhotná maminka třech malých dětí, ozvěte se. Mladá žena, která už je nyní ve vyšším stupni těhotenství, se 29.11.2019 i s dětmi odstěhovala z azylového domu ve Vysokém Mýtě, kde s nimi do té doby pobývala. Podle dosud známých informací, by se těhotná matka s dětmi mohla pohybovat možná někde na Kolínsku, buď v některé z ubytoven, nebo u některých známých. Samozřejmě není vyloučeno, že bydlí i někde jinde. Pokud víte, kde teď žena s dětmi je, zavolejte nám na linku 158.

Bližší údaje o pohřešované ženě najdete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15061206190505

Pokud není odkaz na osobní údaje o hledané či pohřešované osobě aktivní, pátrání již bylo ukončeno.

por. Mgr. Eva Prachařová
11.12.2019 v 13.00

vytisknout  e-mailem