Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena přišla o šperky

CHOMUTOV - Okradli spícího, Vzduchem létaly pěsti..... 

Přišla o zlaté šperky
Jirkovští policisté pátrají po neznámém zloději, který odcizil z bytu zlaté šperky. Majitelka si totiž pozvala na návštěvu muže, kterého ani neznala a ten jí v nestřeženém okamžiku sebral ze zásuvky obývací stěny v pokoji zlaté šperky za téměř deset tisíc korun. Okradené nezbývalo nic jiného, než se obrátit na policii a krádež nahlásit. Žena bude v budoucnosti jistě opatrnější při výběru svých návštěvníků.
 
Okradli spícího
V kadaňském parku si ustlal na lavičce jeden z místních mladíků a kdosi ho okradl. Když se vzbudil  zjistil, že zmizel batoh s osobními doklady a platební kartou. Krádež nyní šetří místní oddělení  policie.
 
Jezdil bez řidičáku a boural
Obvinění z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění čeká na 28letého muže z Klášterce nad Ohří. Bylo totiž zjištěno, že v Kadani boural a z místa nehody utekl. Za volantem neměl co pohledávat neboť mu Okresní soud v Chomutově vyslovil zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až na jaře příštího roku. Nyní jej může soud poslat až na rok za mříže.
 
Vzduchem létaly pěsti
Na policejním oddělení v Klášterci nad Ohří skočilo pět návštěvníků jedné místní restaurace. Ti mezi sebou vyprovokovali rvačku, po které dva muže odvezla sanitka na ošetření do kadaňské nemocnice. Jednalo se naštěstí o zranění lehká a tak byli po ošetření propuštěni domů. Postihu však neuniknou  neboť na všechny čeká obvinění z trestných činů výtržnictví a rvačky. Proč k incidentu došlo šetří policie.

vytisknout  e-mailem