Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žena přepadla ženu

VSETÍNSKO: Žena nastříkala při přepadení poškozené do očí sprej.  

Včera ráno přepadla neznámá žena na ulici jedenašedesátiletou ženu, které při přepadení nastříkala do očí slzný sprej a chtěla jí odcizit kabelku. Poškozená si však kabelku ubránila, takže lupička z místa odešla s prázdnou. Po lupičce pátráme a žádáme svědka, aby se ozval policii.  
 
Včera kolem čtvrt na osm ráno procházela jedenašedesátiletá žena ze Zubří ve Valašském Meziříčí po ul. M. Alše. V místech pod železniční tratí – tzv. myší díře k ní znenadání zezadu přistoupila neznámá žena, která ji chytla do tzv. kravaty, stříkla jí do obličeje nějaký sprej a chtěla jí ukrást kabelku, kterou měla poškozená přes rameno. Přepadená žena si kabelku pevně držela a chvíli se s lupičkou o ni přetahovala. Kabelku si nakonec uchránila a pachatelka tak z místa bez pořízení odešla směrem k městu. V okamžiku přepadení projížděl místem cyklista, který mohl přepadení vidět. Tohoto žádáme, aby se ozval policii na lince 158 a poskytl nám svědectví, které mohlo pomoci pachatelku loupeže dopadnout. 
 
Podle přepadené paní se mohlo jednat o ženu ve věku kolem 40 let, která mohla měřit kolem 170 cm. Vlasy měla zvlněné v délce po ramena, nabarvené do odstínu mahagon. Oblečenou měla delší červenou bundu s bílými pruhy na rukávech a tmavé kalhoty. Během přepadení nepromluvila ani slovo. Poškozená musela vyhledat odborné ošetření u očního lékaře.
 
 
21. ledna 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem