Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žena oznámila policistům sebevraždu manžela

PRAHA VENKOV-JIH - Policisté vyjížděli zachránit lidský život a střetli se s jiným osobním vozidlem. 

VYDÁNO : 18:00
 
Policisté obvodního oddělení z Jesenice u Prahy přijali oznámení o sebevraždě devětapadesátiletého muže. Podle prvotních informací, které měli od oznamovatelky události, muž ještě žil. Proto policisté vyjeli ze služebny a na služebním vozidle zapnuli výstražná světla, aby se k místu dorazili v co nejkratším čase a mohli se pokusit muže zachránit.
 
Na křižovatce v Dolních Břežanech se služební vozidlo střetlo s osobním vozidlem Volkswagen. Jeden policista je lehce zraněn.  Řidič osobního vozidla neutrpěl žádná zranění. Řidiči se podrobili dechové zkoušce, která byla u obou negativní. Přesnou příčinu dopravní nehody vyšetřujeme.
 
Muže, který spáchal sebevraždu, se nepodařilo zachránit. Upozorňujeme a žádáme všechny účastníky silničního provozu, aby vždy věnovali pozornost výstražným světlům na všech vozidlech integrovaného záchranného systému. Každá minuta, o kterou přijedou posádky těchto vozidel ke konkrétním případům dříve, může být rozhodující. Může zachránit lidský život, zmírnit zranění nebo zachránit majetek.
 
 
mjr. Bc. Štěpánka Zatloukalová
tisková mluvčí
P ČR KŘ Středočeského kraje
24. července 2014
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem