Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žena byla zavražděna

ÚSTECKÝ KRAJ - AKTUALIZACE 13. 12. 2018. 

AKTUALIZACE 13. prosince 2018:

Kriminalisté stále usilovně pátrají po pachateli násilného trestného činu, jehož obětí se stala mladá žena (r. nar. 1992).

Provedená soudní pitva potvrdila výsledky prvotního šetření, že žena zemřela cizím zaviněním.
Krajští policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

Policisté děkují občanům za reakce na zveřejněnou pátrací výzvu. Pátrací výzva směrem k občanům je stále aktuální a kriminalisté budou rádi za každou informaci, která by jim mohla pomoci při objasnění tohoto závažného zločinu.

Výzva směrem k občanům:
Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali v okolí ulice Nákladní v Teplicích a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Policisty zajímá doba od zhruba 19. hodiny 11. 12. 2018 do ranních hodin dne 12. 12. 2018, do cca 6:45.
Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam. Děkujeme.

 

por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
13. prosince 2018

_______________________________________________________________________________________________________

Krajští policisté šetří úmrtí ženy, která byla nalezena bez známek života dnes ráno náhodným svědkem na místě veřejnosti přístupném v ulici Nákladní v Teplicích.

Výsledky prvotního šetření nasvědčují, že žena zemřela cizím zaviněním. Přesnou příčinu úmrtí objasní až nařízená soudní pitva. Totožnost ženy policisté nyní ověřují. Po pachateli násilného činu pátrají.

V době šetření na místě nálezu a v jeho okolí policisté na několik hodin uzavřeli ulice Nákladní a Riegrovu. Dopravu odkláněli na objízdné trasy.

V souvislosti se šetřením okolností smrti ženy se obracíme na veřejnost. Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali v okolí ulice Nákladní v Teplicích a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Policisty zajímá doba od včerejší zhruba 19. hodiny do dnešních ranních hodin, do cca 6:45.

Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam. Děkujeme.


por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
12. prosince 2018

vytisknout  e-mailem