Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Žena a muž ukradli kabelku

DOMAŽLICKO - Do necelých sedmnácti hodin po spáchání krádeže policisté podezřelé zadrželi. 

Oznámení o  krádeži kabelky v obci u České Kubice přijali policisté na Domažlicku v pondělí 18. července letošního roku krátce po šestnácté hodině.

Policisté z oddělení obecné kriminality operativně pátrací činností do necelých sedmnácti hodin po spáchání skutku zadrželi v úterý dopoledne podezřelou ženu a muže, kteří byli převezeni na oddělení.

Ve zkráceném přípravném řízení od komisaře převzali osmadvacetiletá žena z Domažlic a devětadvacetiletý cizinec, pobývající v obci na Domažlicku, sdělení podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V uvedený den muž řekl podezřelé ženě, aby v prodejním stánku odcizila volně odloženou dámskou kabelku, ve které měla poškozená finanční hotovost, osobní doklady, platební karty peněžních ústavů a další dokumenty, což učinila.

S odcizenou kabelkou přišla žena k vozidlu značky Ford, kde na ni čekal podezřelý a jiný muž řídil vozidlo, odjeli směrem na Maxov a nedaleko obce podezřelý kabelku nejdříve prohledal a bez  finanční hotovosti ji odhodil.

Pachatelé svým jednáním způsobili škodu ve výši 102 315 Kč.

Podezřelá žena byla v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost odsouzena a potrestána.

nprap. Dana Ladmanová

21. července 2022

vytisknout  e-mailem