Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ze zloděje bude asi rybář nebo sportovec

BEROUNSKO – Pátráme po nezvaném návštěvníkovi, který kradl v autokempu. 

Policisté obvodního oddělení Beroun v současné době pátrají po pachateli, který navštívil autokemp v obci Zadní Třebáň a zmocnil se zde volně odložených věcí u zaparkovaných karavanů.

Ubytované návštěvníky autokempu v obci Zadní Třebáň překvapil svým činem dosud neznámý pachatel v době od 22.00 hodin dne 9. srpna 2020 do 09.00 hodin následujícího dne, kdy využil volně ponechaných věcí při kempování k odcizení, které si jejich majitelé ponechali okolo zaparkovaných karavanů. Jednalo se převážně o rybářské náčiní, a to tři rybářské pruty, jeden naviják a další rybářské příslušenství, jako jsou vidličky, hlásiče záběru, plastové krabičky s vlasci a háčky.  Odcizen byl  i jeden rybářský lístek, peněženka s osobními doklady, platebními kartami a průkazkami. Dále byly odcizeny čtyři páry značkové sportovní obuvi a pánské jízdní kolo značky MERIDA, bílo-žluto-modro- červené barvy. Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil poškození 4 osobám, které bylo předběžně vyčísleno na částku 13 000,-Kč.

Policisté případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, směnek a cenných papírů.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
11. srpna 2020

vytisknout  e-mailem