Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ze stodoly neznámý pachatel odcizil nářadí

RAKOVNICKO – Nevšimli jste si někoho? 

Policisté z obvodního oddělení Nové Strašecí se zabývají případem krádeže vloupáním do stodoly v obci Kroučová, odkud neznámý pachatel odcizil různé druhy nářadí v hodnotě za téměř 30 tisíc korun.

Podle dosavadního šetření dosud nezjištěný pachatel, pravděpodobně v nočních hodinách z 28. na 29. srpna, vstoupil na neoplocený pozemek s novostavbou, kde vypáčil dveře do stodoly a z ní odcizil aku šroubováky, pily, bourací kladiva, prodlužovací kabely apod.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za což hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od občanů, kteří spatřili v obci Kroučová a jejího okolí ve výše zmiňované době nějako podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na jakémkoliv obvodní oddělení policie, nebo mohou kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 880 710. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
1. září 2021

vytisknout  e-mailem