Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ze sklepa jim zmizely zásoby alkoholu

LIBEREC - V době mezi Štědrým dnem a koncem roku 2018 se neznámý zloděj vloupal v ulici Jeřmanická do sklepní kóje. Odcizil zde několik lahví alkoholu. 

Každý pojal silvestrovské oslavy po svém. Většina lidí si však musela vystát dlouhé fronty v obchodech, aby si předem nakoupili něco dobrého k jídlu a pití na oslavy posledního dne v roce. Našel se však i někdo, kdo se frontám vyhnul a zároveň i ušetřil a místo do obchodu si pro alkohol zašel do jednoho sklípku v libereckém Vesci. Velmi nemile byla překvapena majitelka sklepní kóje v ulici Jeřmanická. V době mezi Štědrým dnem a posledním dnem v roce 2018 se někdo vloupal do sklepních prostor jejich domu a z její sklepní kóje odcizil zásoby alkoholu - několik lahví piva, šampaňského, likéru, vína a také griotky. Neznámý zloděj si odnesl lahve za bezmála 2500 korun. 

Vesečtí policisté již zahájili v daném případu šetření k přečinu "krádeže" a "porušování domovní svobody" a nyní zjišťují, kdo má tuto krádež na svědomí. V případě, že budou úspěšní, hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody. 
 

3. 1. 2019
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem