Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Závod míru 2018

OLOMOUCKÝ KRAJ - V Jeseníkách poměří své síly profesionální cyklisté. 

Ve dnech 31. května až 3. června 2018 se v Olomouckém kraji uskuteční mezinárodní cyklistický Závod míru U23 Grand Prix Priessnitz spa 2018.
V průběhu cyklistického závodu budou na zajištění bezpečnosti a plynulosti v silničním provozu dohlížet policisté dopravní i pořádkové služby Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Po dobu průjezdu pelotonu budou krátkodobě uzavírány křižovatky. Apelujeme na řidiče, aby se řídili pokyny policistů.
Ve čtvrtek 31. května se pojede prolog ulicemi města Krnov se startem v 17 hodin a předpokládaným dojezdem v 18.30 hodin.
V pátek 1. června 2018 je naplánovaná 1. etapa z Jeseníku do Rýmařova. Závod bude odstartován v 13.30 hodin v Jeseníku. Závodníci pojedou přes obce Ostružná, Branná, Jindřichov, Žárová, Rapotín, Sobotín, Stará Ves, Dolní Moravice, Velká Štáhle, Břidličná a Rýmařov. V 16.30 hodin by měli dorazit do cíle 1. etapy.
V sobotu 2. června 2018 pojedou závodníci 2. etapu z Krnova na Dlouhé Stráně. Start je naplánován na 12 hodin v Krnově. Trať povede přes obce Bruntál, Rýmařov, Horní Město, Libina, Šumperk, Hraběšice, Sobotín, Loučná nad Desnou s dojezdem Dlouhé Stráně. Závodníci by měli do cíle 2. etapy přijet okolo 15.30 hodin.
V neděli 3. června 2018 závodníci odstartují do poslední 3. etapy, která začíná i končí v Jeseníku. Start se uskuteční v 11 hodin. Peloton vyrazí na okruh přes obce Žulová, Javorník, Vidnava, Mikulovice, Písečná, Vrbno pod Pradědem, Bruntál, Malá Morávka, Bělá pod Pradědem a Jeseník. Předpokládaný dojezd závodníků do cíle závěrečné etapy je v 15 hodin.

por. Mgr. Libor Hejtman
31. května 2018

vytisknout  e-mailem